Send os en besked


  info

  Vembvej 25 - 7500 Holstebro
  2940 2976
  Holstebroblik@gmail.com
  cvr: 36948582

  Kurt Knudsen

  Kurt Knudsen

   

  Om os

  Holstebro Blik og Ventilation, har specialiseret sig i arbejdsopgaver inden for boligventilation, både til nybyggeri, og ikke mindst til eftermontering af ældre huse, hvor vi har stor erfaring.

  Vi er eksperter når det gælder eftermontering, derfor har vi arbejdsopgaver i hele landet, vores løsninger er lavet ud fra de erfaringer vi har fået igennem mange år med eftermontering.

  Typisk laver vi omkring 150 ventilations anlæg om året.

  Vi har en rationel arbejdsgang, og har styr på vores arbejdsopgaver, så det går stærkt når vi går igang, men vi har selvfølgelig altid tid til at gennemgå arbejdsopgaven med kunden inden vi starter op.

  Vi laver stadig traditionelt blikkenslager arbejde, men efterhånden er Boligventilation blevet vores hovedområde.

  Vores Historie

  Firmaet startede i 2008, med Blik og ventilations arbejde. Vi lægger stor vægt på kvalitets arbejde til en fornuftig pris.

  Efterfølgende er en stor del af arbejdet kun Boligventilation, vi laver efterhånden 150 anlæg om året, en stor del til eftermontering i ældre huse, hvor behovet for ventilation er opstået i forbindelse med efterisolering eller udskiftning af vinduer.

  Vi laver også en del nybyggeri, mest til selv bygger, typehus firmaer arbejder vi ikke så meget med, det er typisk pris frem for kvalitet.

  Vi er 2 mand i firmaet og har efterhånden så meget arbejde at vi er kommet dertil hvor vi kan tillade os at sige nej til arbejde, hvis det ikke falder inden for de rammer vi ønsker vedr. overholdelse af aftaler eller kvaliteten på arbejdet.

  Vi lægger stor vægt på faste priser og skriftlige aftaler, både hvad der er med i prisen og ikke mindst hvad der IKKE er med i prisen.